Hölgyeknek

A királydinnye használata az ősi Indiába nyúlik vissza, amikor a gyógynövényt az Ajurvéda természetes afrodiziákumként ismerte el. Az indonéz Airlangga Egyetem és a Pharmaceutical Research Institute kutatási a királydinnye sokféle előnyös tulajdonságát fejtették fel, mind a férfiak, mind a nők esetében. A férfiaknál a királydinnye elsősorban a libidó növelésében, illetve a merevedési zavarok kezelésében nyújt segítséget. A nőknél pedig fontos szerepe lehet ennek a gyógynövénynek a hormonális egyensúly kialakításában. A nők is használhatják tehát a királydinnyét, azonban egészen másféle célokra, mint a férfiak.

holgy

A királydinnye a nőknél

Dr. Michael Elstein szerint, aki az Ethernal Health könyv szerzője, a nők esetében a királydinnye nincsen befolyással a tesztoszteronszintre. Ehelyett ez a gyógynövény az ösztradiol szintet befolyásolja, ami a nőknél az uralkodó nemi hormon, az ösztrogén szintet befolyásolja. A királydinnye tehát képes kiegyenlíteni a hormonszinteket, így hatékonyan lehet használni a menopauza tüneteinek enyhítésére, például a hőhullámok kiiktatására. Ezenfelül a premesntruációs szindróma kapcsolódó tünetei is enyhíthetőek a királydinnye segítségével. A fáradtság, az álmatlanság, illetve a depresszió mértéke is csökkenhet, ha a nők királydinnyét kezdenek el fogyasztani. Ezenfelül több tanulmány megállapította, hogy a királydinnye mindkét nemnél afrodiziákumként működik, ráadásul a nőknél segít szabályozni a peteérést is, ezért úgy vélik, hogy a királydinnye fokozza a termékenységet is.

A közös előnyök

Dr. Elstein azt is megjegyzi, hogy a királydinnyéről már több helyütt kimutatták, hogy képes növelni a libidót, illetve javítja az erekció erejét, gyakoriságát, illetve időtartalmát is. Ezenfelül ez a gyógynövény elősegíti a spermatogenezist, fokozza az állóképességet és a kitartást. Növeli a sperma mozgékonyságát és annak minőségét is. Mindkét nemnél a királydinnyét felhasználják a fejfájás kezelésére, a szemviszketés, az idegesség és a gyenge látás gyógyítására is.

Királydinnye termékek ITT!

BioCo C + D duo RetardC-vitamin 1000mg D3-vitamin 2000 NE

BioCo C + D duo Retard C-vitamin 1000mg D3-vitamin 2000 NE

A BioCo C+D duo nagy mennyiségben tartalmaz C- és D-vitaminokat, melyek hozzájárulhatnak immunrendszerünk normál működéséhez.

Ár: 3590 Ft
Megnézem

BioCo Retard C-vitamin1000mg Csipkebogyós Családi csomag 100db

BioCo Retard C-vitamin 1000mg Csipkebogyós Családi csomag 100db

Nyújtott felszívódású, hosszan tartó hatású C-vitamint és csipkebogyó kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta. 

Ár: 3390 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!